Even voorstellen!!

Ruim 25 jaar maken we voorstellingen voor het hele gezin. Onze theatervoorstellingen (gespeeld door volwassenen voor kinderen) kenmerken zich door ons spelplezier, creatieve decors, te gekke kostuums en de interactie met het publiek!

Enkele Bomberiaanen in het Zonnetje

Mijn naam is Nanda en ik zit sinds 2005 bij Bombarie. In het begin vond ik het doodeng en vooral de eerste uitvoering. Maar sindsdien vind ik het geweldig. Vooral omdat we voor kinderen spelen. Kinderen zijn puur en eerlijk en je kan ze helemaal meeslepen in het verhaal. Na afloop het applaus en de tevreden gezichtjes…. daar doe je het voor.
Zelf heb ik al vele rollen gespeeld en heel uiteenlopend. Ook dat maakt dat ik al zo lang speel. We hebben een leuke groep met enthousiaste spelers. Uiteindelijk doen we het met zijn allen. Ik kan niet wachten tot de volgende voorstelling.


Tot hopelijk ziens,
Grtjzzz Nanda (voorzitter Bestuur Bombarie)

Mijn naam is Jacqueline, twee jaar gelden heb ik kennis gemaakt met Bombarie. Ik heb toen geholpen met de decors, het was leuk te zien dat het een enthousiaste groep mensen is. die met veel passie hun hobby uitoefent. Ik vind het leuk om daar deel van uit te maken, helaas ben ik niet zo creatief en toneelpelen is ook niet mijn ding. Toen de vraag kwam of  ik wilde helpen in het bestuur heb ik  ik daar niet lang over na hoeven denken. 

Groetjes Jacqueline (Secretaris Bestuur Bombarie)

Hallo allemaal, ik ben Wicla, In 2019 ben ik bij Bombarie gekomen als speler. Heb toen mijn kinderen kleiner waren  verschillende voorstellingen van Bombarie gezien met veel plezier. In 2020 ben ik in het bestuur gekomen als secretaris . Toneelervaring heb ik niet daarom des te leuker. Ik kijk er naar uit hoe we het met z’ n allen weer gaan klaren. 

Veel lieve groetjes, Wicla (Secretaris Bestuur Bombarie)

Eén gedachte op “Even voorstellen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *